Bowling Diepenbeek 20 Dec 2018


Weer zo eenKathy met secondanten Luc en BennyKathy met secondanten Luc en Benny miezerige decembernamiddag of... het ideale momentum voor ons jaarlijks bowling toernooi ? Zeker weten!

We treden aan met 13 veteranen, enthousiast en zelfzeker om actie te ondernemen tegen de incontournable Kathy Snoekx, reeds tweemaal KVOO kampioen 2016 en 2017. Enkele favorieten voor de titel 2018 blijven er desondanks toch in geloven.

Na het invetten van spieren en het scherpstellen van de mentale concentratie komen de remmen los: let the games begin !!

Luc, Benny en Geert scoren van meet af aan zeer overtuigend; de sfeer zit er dik in te oordelen naar het uitbundig gejuich en applaus voor de gerolde strikes. Maar Kathy blijft steevast, met de boost van haar ontembare girl power, de ene bowl na de andere in de kegels knallen: de aanstekelijke precisie van een sniper en kracht van een obus uit het Patton kanon!

Het stond in de sterren geschreven: Kathy’s voorsprong laat haar twee achtervolgers, Luc en Benny,
beduusd na kijken. Het is dus weer eens gebeurd ! Aldus wordt de einduitslag als volgt: Kathy (265 ) Luc (244) Benny ( 223)


De KVOO toernooi statuten verlenen een drievoudig kampioen het voorrecht zichzelf voortaan
Kampioen voor het leven“ te betitelen met definitief behoud van de trofee. Dit wordt dan, bij deze, gedecreteerd. 

Respice post te hominem te esse memento

 

Jong geleerd is oud gedaanJong geleerd is oud gedaan

Onze dames staan hun mannetjeOnze dames staan hun mannetje

De culinaire afsluiterDe culinaire afsluiter

Verslaggeving bowling Diepenbeek 20 Dec 2018
Tekst : Willy Verghote
Fototheek : Geert Stevens André Wouters